De camping

Camping La Ferme bevindt zich op een rustige locatie in Scharendijke, op 1 kilomter van het prachtige Brouwershaven, op het eiland Schouwen-Duiveland in Zeeland. Op onze camping geniet u nog van de landelijke rust. Op ca. 10 km van onze camping vindt u de bekende plaats Zierikzee en de bruisende kustplaats Renesse ligt op zo'n 6 km. Het Grevelingenmeer met een heerlijk strand ligt op slechts 2 km, waar u heerlijk kunt zwemmen, snorkelen, surfen of duiken.

Minicamping "La Ferme" is ingericht op elke liefhebber van kamperen, van kleine tot grote tenten en caravans, campers of zelfs het huren van een compleet ingerichte stacaravan...Voor elk wat wils. Onze staanplaatsen zijn ruim opgezet met voldoende privacy.

De bijbehorende, goed verzorgde sanitair, met gratis douches, maken uw vakantie compleet. Wij hebben voor de kinderen in de grote schuur een entertainment ruimte gecreƫerd waar het heerlijk spelen is. Op de hele camping is gratis draadloos internet (WIFI) beschikbaar. Bij de receptie zijn elke morgen tot 10.00 uur verse broodjes, stokbroden en croissants te koop.

Daarnaast kunt u bij de receptie terecht voor kleine boodschappen en hebben wij ook fietsen te huur.

Groente uit de camping tuin

Op de camping zijn eigen gekweekte groenten te koop
Vragen? Neem contact met ons op, of bel +31111408473